mi nem haldoklunk

mi így élünk

mi így élünk

Iványi Gábor és az éhező menekültek (öt mondatban)

2018. augusztus 19. - p.a

ig.JPG

Ki hiszi ma el vagy ki kapja fel a fejét, ha egy újság azt állítja, hogy a szerb határon várakozó menekülteket szándékosan éheztetik?

Kevesen, kivéve ha olyanok is felszólalnak az eljárás ellen, mint a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője, Iványi Gábor. Lehet, hogy 20 magyar emberből 19 nem akar menekültet látni az országban, de szinte biztos, hogy ugyanebből a 20-ból 18-an adnának nekik kenyeret, ha szükségük van rá. 

Nem lepődnék meg, ha nemsokára jönne egy kormányközeli nyilatkozat (origó-cikk?), hogy "a hír teljesen hamis, csak az alkohol-problémákkal küzdő ellenzéki sajtó koholmánya". 

Azon viszont meglepődtem, hogy találtam egyházat, amelyiknek szívesen adnám az adóm 1%-át - attól függetlenül, hogy tényleg éhezik-e valaki a szerb határon.

A bejegyzés trackback címe:

https://miigyelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1814189995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása