mi nem haldoklunk

mi így élünk

mi így élünk

Ronda Rousey nem időutazó!

2018. március 28. - p.a

rre3.jpg

Nem tudom, korábban felmerült-e ez a kérdés, de most első kézből kaptunk rá választ.

Ronda Rousey MMA legenda, aki az UFC-t maga mögött hagyva mostanában a WWE kötelékében keresi a kenyerét. Az UFC és a WWE között jelentős különbség, hogy az utóbbiban a szereplés kisebbik része a bunyó, nagyobbik a színészkedés, nem ritkán rögtönzött helyzetekben. 

Baj lesz ebből! – gondolnánk, mert ritka, hogy igazán sikeres bunyósból elfogadható színész váljék. Nyilván az állandó edzőtermi jelenlét és a fejre kapott ütések nem kedveznek a magas IQ kialakulásának.

Rousey tegnap olyan, kósalajosi magasságokat elérő interjút adott, ami annyira szórakoztató, hogy az ember szó szerint megkönnyezi. 

Aki egy kicsit tud angolul, feltétlenül nézze meg az eredetit, mert a gegek tényleg lefordíthatatlanok és Rousey arcát is látni kell! Én azért megpróbálom a fordítást, bár csak sután tudom visszaadni (aki tud jobbat, mondja!). Mike Golic riporter Rousey MMA-ba való visszatérési esélyére vonatkozóan próbál kérdést feltenni. Az érdekes rész 0:26-tól!

riporter: Egy kicsit ugorjunk vissza oda, amikor tudatosult benned, hogy az MMA karrierednek vége. Amikor megfogalmaztad magadnak, hogy „soha többet nem fogok bunyózni”. 

RR: Soha nem mondtam ilyet.

riporter: Aha! Tehát fennáll a lehetőség, hogy visszamenjél, idővel? 

RR: (értetlenül) Hogy fennáll-e a lehetőségem visszamenni az időben? Tényleg ez a kérdés?

riporter: Visszamenni, idővel és megint bunyózni az UFC ringben?

RR: (láthatóan eleresztve az ügyet és inkább mosolyog): Nem, nincs lehetőségem, hogy visszamenjek az időben és ott megint bunyózzak. 

Persze tudjuk, itthon is látjuk, ha valaki mögé beáll egy hatalmas médiagépezet (ez esetben: WWE), akkor minden tökmindegy, a siker garantált. 

Nyitókép: Ronda Rousey a The Expendables 3 színésznőjeként.

A bejegyzés trackback címe:

https://miigyelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr613785078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása