mi nem haldoklunk

mi így élünk

mi így élünk

Kérdéses, hogyan maradhatunk tiszta fajúak

2022. július 26. - p.a

bwamerica.jpg

További kormányzati iránymutatásra van szükség.

Elég biztos, hogy tiszta fajú magyar vagyok. Egészen jól vissza tudom vezetni, egyes ágakat az 1600 körüli időszakig. Nem lenne jó elrontani ezt a sorozatot, különösen, hogy most végre (várhatóan) az állam is segít a tisztaság megőrzésében.

Csakhát kérdés, hogyan lehet ezt biztosítani a mai őrült világban. Egyáltalán nem egyértelmű, hogy kivel keveredhetek és kivel nem.

A miniszterelnök úr beszéde után úgy értem, hogy az európaiakkal lehet. Tehát afrikaiakkal nem. Ázsiaiakkal nem. Echte négerek, arabok, kínaiak kilőve, ez világos. Az örmények európaiak? Grúzok? Azeriek? És az oroszok? Bár ez utóbbi csak elméleti kérdés, a következő évtizedekben nem sokkal fogok találkozni. Erről jut eszembe, ukránokkal lehet?

És mi van Izraellel, az ottani zsidókkal? Papíron nem Európa, de pl az európai focibajnokságon indulnak, mert egyes dolgokba bevesszük őket (érthető módon), szóval Izrael kicsit mégis Európa. Ráadásul annak idején (amikor létrejött a zsidó állam, meg utána is folyamatában) sokan innen költöztek oda. De van olyan is, aki pl Marokkóból ment az új hazába. Gondolom ez utóbbiakat valami módon szűrni kell, mielőtt keveredek.

Azt mondják, nemsokára nyugatról is jöhetnek az erőszakos keveredők. Pl mi lesz, ha franciák akarnak ide bekeveredni? Nyilván vannak a néger fajú franciák, őket könnyű lesz elutasítani, megállítani, de mi van, ha valaki amolyan Lenny Kravitz típusú, vegyes. Ki tudja majd, hogy az adott személy csak jobban lebarnult vagy az egyik nagyapja afrikai volt? Talán lesz majd mindenkiről egy megbízható, közhiteles nyilvántartás, nem tudom - remélem. Elvégre kell valami, amiből ellenőrizhetem, hogy valaki fajtárs vagy nem.

Ha jobban belegondolok, nehéz ügy lesz ez. Egy első generációs szenegáli természetesen nem engedélyezett, de mi van azzal, aki már azt sem tudja, hogy dédszülei melyik afrikai országból érkeztek Párizsba? Aki csak franciául tud és egyébként gimis irodalomszakos tanár? Ő most európai vagy afrikai? Vagy minden francia tiltólistára kerül?

Mi van a portugálokkal? Honnan a fenéből fogom tudni, hogy a keveredésre kiszemelt alany igazi portugál vagy eredetileg brazil, aki 5 éve él Faroban?

Ciprus amúgy Európa? A görögök európai fajnak számítanak? Csak mert a legtöbbjük olyan sötét bőrű. Törökország nyilván nem Európa, de biztos, hogy nem lehetnek kivételek? Barátságosak, barátiak, rokon lelkek.

Apropó Brazília: mi van a Dél-Amerikával? Pl az európai ősökkel rendelkező argentinok megengedhetőek, keveredhetőek?

És az USA? Ha néger jön, akkor az tilos, ha fehér, akkor szabad? Csak a bőszín számít vagy más is? Vagy inkább az a lényeg, hogy kulturálisan minek vallja magát?

Hát ez az, kulturálisan! Mi van azokkal, akik pár éve még teljesen magyarok voltak, csak kimentek dolgozni Ausztriába, Németországba, Írországba, az USA-ba, stb, közben óhatatlanul magukba szívták a liberális demokráciát és így ideológiai okokból nem lehetnek már igazán magyarok? Sőt, esetleg szégyent éreznek, amikor hazagondolnak? Ővelük lehet keveredni? Ha nem, akkor valami jelölést kell majd rájuk tenni, nyilván. Pecsétet a homlokukra? Vagy be sem engedjük őket a határon?

És persze gőzöm sincs, mi van a magyar cigányokkal. Ők európaiak? Magyarok? Keveredésre engedélyezettek? Ha nem, akkor mi lesz velük? Maradhatnak azért vagy menniük kell?

Ha mi, magyarok meghozzuk a szabályokat és valaki mégis keveredni akar, akkor onnantól ő már nem lesz magyar? Maradhat azért vagy mennie kell?

Rengeteg kérdés. Kicsit kapkod a kormány, mint mindig. Bemondják a lényeget, a fő irányt, a részleteket meg nagy rohamban kidolgozza majd a népes adminisztrációs csapat.  Nincs más hátra, várjuk a részletszabályokat. Türelmesnek kell lenni. Addig meg óvatosan keveredünk, nehogy közben baj legyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://miigyelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5317891659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2022.07.27. 07:40:06

Igen, alapvetően addig sem a megszorításokkal foglalkozik a nép. A balfékek meg ugranak minden ilyenre mint tyúk a takonyra.

Rodney2 2022.07.27. 11:17:33

Ne dugjál niggerrel. Ennyi :)

Rodney2 2022.07.27. 11:29:32

@midnight coder: A holokauszt szindrómás zsidók és megélhetési rettegők ugranak rá. Sajnos ismerek elég sok ilyet. Látom a posztjaikat. Nem is hallották olvasták Orbán eredeti szövegét, mert azt bizonygatják, hogy a magyar is kevert nép. Hát Orbán pont azt mondta, hogy igen, a környező EURÓPAI népekkel keveredés az tök jó és rendben van, az ad elég diverzitást ami előny, a máskultúrájú majomemberekkel együttélés az amit itt Magyarországon a többség nem támogat. Ha egyes nyugati országokban szeretik a muszlimnigger gettókat, az az ő problémájuk, de ne kényszerítsenek minket ilyen helyzetbe. Orbán ügyes, mert innentől kezdve akkor is rá fogok szavazni, ha százezermillió forint lesz a rezsi és személyesen lopja el halott anyukám járókeretét. Te meg nyugodtan szavazzál a majommigráns importáló Soros-ügynökök összefogására... (az megvan, hogy Magyar György hazaáruló ügyvéd fél évig volt Brüsszelben kiképzésen és amikor hazajött, akkor kezdte el az Összefogás és az előválasztás megszervezését?? Szerencsére akkorát buktak hogy még Brüsszelből is látszott, de ahogy Tordai Bence nyilatkozta a napokban, ha nem akkora balfaszok és alkalmatlan idióták, akkor szerinte április 3-án nyerhettek volna)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2022.08.01. 08:48:35

csak nekem tűmik úgy, hogy ez egy belföldre szánt üzenet lett volna, amit Tompika ki is hagyott a ferdítéséből, majd csak külföldre jutott (mind az ellenzék, mind a román közélet szívesen vállalta a feladatot) és ott meg eu / nato tagként megfelelően a sárga föld alá került a tolvaj (a gecit nem írtam mellé, csak ide zárójelben).
tíz éve megpróbált eu szinten meghatározóbb politikussá válni Merkel mellől, de a polák Trusk írta le a nagyobb brüsszeli karriert, ha belülről nem ment, most megpróbálja kikerülhetetlen vashorgonyként, aztán aki az ugarra téved a hanyatló országokból, itt a gazda szabályai (azaz azok hiányával) kell számoljon. már se elvek, se érdekek nem maradtak, csak a della kellene.

Billy Hill 2022.08.14. 23:56:58

Ha jól értem, akkor elég egyszerű a dolog: Szerinte az USA-beli faji terminológia szerinti Caucasian-ekkel célszerű keveredni. Szívesen. :-)

2023.01.25. 18:51:06

@Rodney2:
Néked honnan jön ez a fékezhetetlen düh és utálat?
Mert aki ilyenek ír, annak a személyiség téren igen komoly gondok vannak.
Az első probléma, hogy folyamatosan azon izgulsz, hogy valakinek meg kell felelni és a vélt igazad minden áron világgá kell kürtölni.
Aki ezzel nem ért egyet, azt el kell pusztítani.
Pszichológus látott már?
Mert ez a fajta viselkedés (neked fel sem tűnik) valójában Minden percében jelen van az életedben.
Felelősséget nem vállalsz, hiszen mindig a másik a hibás, mindig a másik téved (statisztika szempontból lehetetlen, hiszen nézőpontok léteznek, nem abszolút igazság).

Ha mintát veszünk a közlekedési morál alapján kijelenthető, te képviseled a vezetők nagyon nagy hányadát az utakon. A viselkedési forma tökéletesen illik rád.
Jogsi még megvan?
Egyre több embertől vonják be pszichológiai alkalmanság miatt.

Rodney_2 2023.01.25. 19:36:34

@kiskutyafule: Pszichológusként éhenhalnál :)

2023.01.26. 00:47:37

@Rodney_2:
Nem rólam volt, szó.
Úgy látszik már megintcsak más a hibás, felelősség vállalás az még mindig nincs.
Eddig jó a diagnosztika, mindjárt jön a düh kitörés, mert ellent mertem mondani.
süti beállítások módosítása