mi nem haldoklunk

mi így élünk

mi így élünk

Milyen az új AC/DC lemez?

2020. november 16. - p.a

acdc3.jpgA részletes elemzést meghagyjuk másnak, ez itt csak a tömör lényeg.

Nyilván senki nem várt meglepetést, senki nem várt zenei fejlődést, sőt senki nem várta ezt a lemezt egyáltalán (hat év telt el az előző óta), hiszen már önmagában is az orvostudomány csodája.

Egy AC/DC anyag akkor jó, ha sugárzik belőle az energia, ha erőt ad. Akkor, ha hallgatáskor gyorsabban hajtunk az autóval, ha bátrabban vonulunk az aznap legyőzendő miniellenfelünk felé, ha beindítva kicsit nagyobbnak érezzük magunkat, mint nélküle.

A Power Up hibátlanul ilyen. A zenei sajtó biztosan egyéb szempontokat is sorravesz majd (producer, hangzás, riffek, szöveg, az idáig vezető út), de csak az átadott energia számít igazán, minden más csak ráadás, érdekesség, mellékkörülmény.

Az AC/DC egy kövület abból a korból, amikor a rocksztár-fazonok zenekart csináltak, nem pedig elnökök akartak lenni. Nem tudom, visszatér-e még valaha ide a világ. Addigis maradnak a megszokott csapatok, már ameddig maradnak. Értékelni kell őket, amíg lehet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://miigyelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3416287164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása