mi nem haldoklunk

mi így élünk

mi így élünk

Lovasi a háborúban

2019. július 30. - p.a

lovasi_in_war.jpg

Lovasi Tusványoson. Árulás!!!

Valaki szerint árulás, hiszen Lovasi baloldali és nem szabadna a trójai várba bevinni falovat. Ezen a véleményen van például Szentesi Zöldi László (ki???). 

Mások szerint árulás, hiszen Lovasi baloldali és nem szabadna eladnia magát az ellenséges hatalomnak (itt a legszebb példa talán TGM). Még akkor sem, ha az a melója, hogy zenész és történetesen éppen zenélni hívták. 

És kinek van igaza? 

Annak, aki nem törődik egyik véleménnyel sem, csak szomorúan konstatálja, hogy az országban háború van. Ahol a zenész, a bárd, a költő csak áruló lehet. Ahol minden vélemény csak valamelyik háborús fél szempontjából hangozhat el. 

Tényleg háború van? Lehetséges, hogy mindigis az volt? Tényleg így kell megélni mindent? Még a békés hétköznapokat is? Mert egyébként meg békés hétköznapokat élünk, olyanokat, amiket talán még soha korábban és félő, hogy nem sokáig maradunk így.

Ez a blog elítéli (korábban is következetesen elítélte) a háborús uszítókat, hívják őket akár Orbán Viktornak, akár Tamás Gáspár Miklósnak. Ez a bejegyzés a kisebbségnek tűnő többség, akinek nem hallani a hangját, mert nem valamelyik háborús fél szempontjából hallatja. Ez a bejegyzés nem a nép (mert az mindig háborúzik, hiszen mindig háborúba viszik), nem az ország (mert az csak háborúban értelmezheti magát). Ez a bejegyzés csak az ember, minden körítés nélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://miigyelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7414987620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cycmen 2019.07.31. 10:32:33

"Ez a blog elítéli (korábban is következetesen elítélte) a háborús uszítókat, hívják őket akár Orbán Viktornak, akár Tamás Gáspár Miklósnak. -"

Aha, a régi jó kívülállónak maszkírozós trükkel jössz! Az a baj, hogy kilóg a lóláb, azt ne mondd, hogy fogalmad sincs Szentesi Zöldi László kilétéről!
Igenis háború van, ilyen Lovasi féléknek semmi keresnivalójuk Tusványoson, egyébként is kevésbé pénzéhes hasonszőrűek el sem mennének! A másik csoport amelyik nem megy el az, amelyik nem akarja, hogy kiátkozzák és ellehetetlenítsék a libsi kultúrterroristák! Mert nézd meg mit kapott tavaly a Quimbi a sajátjaitól! És ezek után megkérdezed hogy van e háború ez után az eset után? Van és ti csináljátok!

Cycmen 2019.07.31. 10:42:03

Ja és fel kéne hagyni TGM véleményének a propagálásával, mert a mester megnyilvánulásai alapján egy zavaros fejű agyalágyult és semmi egyéb! A filozófusi nimbuszára felesleges hivatkozni, egyszerű politikai véleményt mond nyilvánvalóan liberális stílusban annak összes ismérvével, viszont a hozzá hasonló "értelmiségi" megmondóemberekénél is kibogozhatatlanabb "kúltúrsznob" stílusban!
süti beállítások módosítása